SVH Meesterijsbereider

Menu
  • Home
  • Meesterijsbereiders
  • Meesterijsbereider worden?
  • Berichten
  • Recept voor ijscoupe
  • Over ons

De hoogste graad van vakbekwaamheid op het gebied van ijs bereiden

SVH Meesterijsbereider

  • Home
  • Meesterijsbereiders
  • Meesterijsbereider worden?
  • Berichten
  • Recept voor ijscoupe
  • Over ons

Dubbel feest: inauguratie en boekpresentatie

inauguraties 2022

Inauguratie van 2 SVH Meesterijsbereiders PLUS boekpresentatie -12°C Gelato

5 juli 2022 | De week begon met een feestje in Vlaardingen. Op maandag 4 juli werden namelijk de nieuwe SVH Meesterijsbereiders Nils Hendrikse en Bas van Haaren geïnaugureerd. Lovende woorden van diverse sprekers, de officiële toetreding tot het Gilde van SVH Meesterijsbereiders en een toast met champagne volgde. Na deze feestelijke aangelegenheid in de Try&Taste-ruimte van de Food Innovation Academy ging het gezelschap door naar boven, om in het IJscentrum getuige te zijn van de boekpresentatie van -12°C Gelato. De meest recente ijsbijbel, van de hand (en uit de creatieve geesten) van de twee nieuwbakken SVH Meesterijsbereiders. Een verslag in beeld.

→ Lees het hele bericht op IJscentrum

Laatste berichten

  • Dubbel feest: inauguratie en boekpresentatie
  • Bas van Haaren geslaagd voor Meesterproef SVH Meesterijsbereider
  • Nieuwe voorzitter Gilde van SVH Meesterijsbereiders Luc Blok
  • Speciaal Oekraïens ijsje voor giro 555 op European Gelato Day
  • Luc Blok nieuwe voorzitter Gilde van SVH Meesterijsbereiders

IJscentrum

Logo VAIJ

SVH meesterijsbereider

svh meesterijsbereider

Meesterijsbereiders

Bert-Waninge Jacqueline-Hilders alfonds-graumans arno-kruik-2 bobfrie caroline-kooij-02 franschristiaans gian-maria-da-fies hans-kennis-01 hidde joepbiemands lucblok marceljansen mark-van-gaal martincollijn piet-tamminga-meesterijsberijder rob-vander-maas robertbakker theo-clevers waltergoemans willempalm

Website beheer MchL